Punts de referència:


Àrea de lleure de Sant Julià d'Altura (Sabadell) - Església de Sant Julià d'Altura - Font dels Capellans - Font del Suro - Castell de Ribatallada - Pantà de Ribatallada - Torrent de Gotelles - Font de la Moreria - Font de Gotelles - Torrent de la Riereta - Font de Ca n'Argelaguet - Ca n'Argelaguet - Ca n'Ustrell - Bosc de Can Deu - Àrea de lleure de Sant Julià d'Altura.


Fitxa tècnica:

          
DistànciaDuradaAlçada mínimaAlçada màximaDesnivell pujantDesnivell baixantDificultatSenyalitzatPunts d'aiguaData de l'excursió
6.0 Km2h242 m347 m175 m175 mFàcilA tramsSi14-02-2016

Mapes: 

WikilocWikilocGoogleMapsGoogleMapsClica una de les icones de l'esquerra per descarregar-te el TRACK de la caminada.

Introducció:


L'excursió proposada avui és la repetició de la caminada I-122 realitzada l'octubre de 2013; només canvia el punt de partida i la visió del Bosc de Can Deu, el qual està molt transformat degut a les fortes ventades que va patir l'any 2014. Es tracta d'un passeig per dos torrents del Rodal de Sabadell, el torrent de Gotelles i el de la Riereta; el primer amb un aspecte selvàtic i humit, envolcallat per una espessa vegetació, molt bonic. Durant el recorregut també tindrem l'oportunitat de visitar cinc fonts, una església, un castell en runes i un antic pantà.
En aquesta ocasió rajaven totes les fonts visitades. A més, també trobarem agua potable a l'àrea d'esbarjo de Sant Julià d'Altura i a la zona d'esport del bosc de Can Deu.


Aproximació:


Prendrem com a punt de partida d'aquesta passejada l'àrea d'esbarjo de Sant Julià d'Altura, situada a l'extrem nord del terme de Sabadell, a un centenar de metres de la carretera BV-1248 que porta de Sabadell a Matadepera. S'hi accedeix fàcilment des del quilomètric 4,3 de l'esmentada carretera, a la dreta si anem en direcció a Matadepera. Si arribem d'hora disposarem d'un ampli aparcament on podrem estacionar el vehicle.


Recomanacions: