Punts de referència:


Plaça Verdaguer (Folgueroles) - Església de Santa Maria - Font del Rector o de la Teula - Font de la Plaça de la Font del Glaç - Font del Glaç - Font dels Pescadors - Font dels Pecats - Font de Cal Guarda - Font del Molí - Font Trobada - Plaça Verdaguer.


Fitxa tècnica:

          
DistànciaDuradaAlçada mínimaAlçada màximaDesnivell pujantDesnivell baixantDificultatSenyalitzatPunts d'aiguaData de l'excursió
3.0 Km1h539 m591 m54 m54 mFàcilA tramsSi14-07-2019

Mapes: 

WikilocWikilocGoogleMapsGoogleMapsClica una de les icones de l'esquerra per descarregar-te el TRACK de la caminada.

Introducció:


Plàcida passejada matinal per Folgueroles, el poble natal de Mossèn Cinto Verdaguer. Durant el recorregut coneixerem nou fonts properes al nucli urbà, també l'església de Santa Maria i el museu Verdaguer, les seves empremtes són visibles per tot el municipi.


Aproximació:


Per accedir a Folgueroles podem fer-ho per '?Eix Transversal, la C-25. Sortim quan veiem anunciat Calldetenes/Sant Julià de Vilatorta i seguidament trobarem rètols que ens indiquen com accedir al municipi. Prenem doncs la carretera N-141d en direcció nord-oest, cap a Folgueroles. Al cap d'una mica més de quilòmetre i mig som en una rotonda que ens dóna la benvinguda a Folgueroles. Un cop aquí ja podem buscar lloc per estacionar i adreçar-nos a la plaça Jacint Verdaguer, molt fàcil de localitzar, doncs és on hi ha l'església i l'ajuntament.


Recomanacions: