SEMIFRED DE MÓRES


Ingredients per a 6 persones:

300 g de galetes integrals
150 g de mantega
500 ml de nata per muntar
3 clares d'ou
1 pot de melmelada de móres
3 làmines de gelatina
una safata de móres
menta fresca


Preparació:

Triturem les galetes, desfem la mantega i ho barregem en un bol. Posem aquesta barreja a la base d'un motlle per a pastís desemmotllable. Pressionem la massa perquè s'hi acomodi bé i ho deixem refredar a la nevera.

Muntem la nata i les clares d'ou per separat. Reservem 3 cullerades de melmelada i barregem la resta, delicadament, amb la nata i les clares. Ho aboquem al motlle i congelem unes 3 hores.

Hidratem les làmines de gelatina amb aigua freda. Escalfem 3 cullerades d'aigua amb la melmelada reservada, afegim la gelatina escorreguda, remenem fins que es dissolgui i aboquem sobre el pastís. Tornem a posar-ho al congelador durant 15?minuts.

Desemmotllem el pastís, decorem amb les móres i la menta i ja podem servir.


Si no trobeu melmelada de móres, també es pot fer amb melmelada de fruits del bosc.